Reparatii casete de directie Suceava

Service autorizat in reparatia casetelor de directie Suceava Scheia


Bine ați venit la serviciul nostru de reparații de casete de direcție din Suceava! Suntem un service autorizat rar și specializat în reparația și întreținerea tuturor tipurilor de casete de direcție, indiferent de marcă și modelul vehiculului.

Oferim servicii complete de reparație, inclusiv diagnoză, înlocuirea componentelor defecte și testarea finală, pentru a vă asigura că caseta dumneavoastră de direcție funcționează la parametrii optimi.


Demontare caseta in service autorizat RAR montaj caseta servo 

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară la prețuri accesibile pentru clienții noștri. Indiferent de problema pe care o aveți cu caseta de direcție a vehiculului dumneavoastră, putem oferi soluții rapide și eficiente pentru a vă ajuta să reveniți la drum în cel mai scurt timp posibil. De regula reparatia dureaza cateva ore. 

Echipa noastră de experți în reparații are ani de experiență în reparația casetelor de direcție și utilizează cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a garanta calitatea serviciilor noastre. De asemenea, oferim și servicii de diagnoză și întreținere pentru a preveni problemele cu caseta de direcție și pentru a menține vehiculul dumneavoastră în stare optimă de funcționare.

În plus, suntem bucuroși să oferim și servicii de montaj pentru noile casete de direcție, astfel încât să puteți fi sigur că acestea sunt instalate corect și în siguranță.

Pentru a vă oferi o experiență cât mai simplă și convenabilă, vă oferim opțiuni de plată flexibile și putem să vă oferim și o estimare de preț înainte de a începe reparația sau înlocuirea casetei de direcție.

În plus, oferim o garanție de 12 luni pentru toate reparațiile și înlocuirile efectuate de noi, astfel încât să aveți liniștea că vehiculul dumneavoastră este în siguranță și funcționează eficient.

. Suntem pregătiți să vă ajutăm în orice problemă cu caseta de direcție a vehiculului dumneavoastră.

Pentru a obține mai multe informații despre serviciile noastre și pentru a programa o reparație, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon  0754.455.425 pe WhatsApp pentru cotatii de pret si programari trimiteti direct poza cu talonul sau cu toate datele masinii si revenim cat se poate de repede cu pretul total al reparatiei pentru problema descrisa